Jeg var lenge på jakt etter en enkel men elegant gjestebok, som passet til bryllupsstilen vår. Det finnes tusenvis av utvalg på nettet, i uttalige former og fasonger. Mange anbefalte Ebay, og selvom alternativene definitivt var større der, var det liksom ikke helt det jeg hadde sett for meg heller (kresen, sa du?).

Etter litt research kom jeg over en selger på Etsy som traff spikeren på hodet når det kom til design: helt hvitt og enkelt, med navnene våres fremhevet i gull. Elsk<3 Selgeren var i tillegg rask til å besvare på henvendelser og sendte over en skisse som vi måtte godkjenne før printingen ble satt i gang. Det tok omtrent en måned å få den, men anbefaler PleaseAndThanksCards på det sterkeste. Gjesteboka er enda finere i virkeligheten.

Sidene er helt blanke, så gjestene kan skrive fritt fram i tillegg til å kunne feste polaroidbilder fra Photo boothen vi skal ha. Både kameraet og bildene kjøpte vi fra denne selgeren på Ebay. Bildene kan festes med klistremerker som vi kjøpte herfra.

Gleder meg til å få den nedskribla!

Du kan finne gjesteboken her