Tiden flyr, og nå er det knapt en måned igjen til bryllupet. Vi var nylig på befaring i Toscana for å sjekke ut vingården vi skal være på, San Galgano-klosteret, prøvesmake menyen, bestemme oss for bryllupskaken osv.

Da vi ankom Borgo Santinovo på fredag, så det helt nydelig ut! Flotte leiligheter, med stor uteplass og vin- og olivenranker så langt øyet kunne se! Det var bare 15c da, så det var dessverre ikke varmt nok til å teste ut bassenget.

 

Lørdagen var en meget innholdsrik dag. Vi startet med å gå igjennom alle leilighetene for å se hvem som skal bo hvor, og etter noen timer med skribling kom vi endelig i mål. Dette var med andre ord en skikkelig kabal.

Videre kjørte vi til San Galgano, der vielsen skal holdes. Klosteret som er hele 799 år gammelt, var meget imponerende og tok pusten fra alle. Det kom til og med noen tårer på en viss person i reisefølget (ikke meg, hvertfall).

Deretter dro vi tilbake til Colle di Val d’Elsa for å bestemme oss for bryllupskake og annet. Her måtte undertegnede smake på et hav av forskjellige kaker og kreasjoner. Nam!

Utover kvelden fikk vi prøvesmake deler av bryllupsmiddagen og en håndfull forskjellig vin fra Borgo Santinovo. Her var det mye godt å få i glasset, for å si det sånn.

På søndagen dro vi tilbake til Pisa, for å ta et obligatorisk bilde av det skjeve tårnet og kikke litt rundt før vi dro avgårde til Oslo igjen mandag kveld. Nå gjenstår det mye småtterier i forbindelse med logistikk og jeg hamstrer som aldri før på Etsy og Ebay. Senere kommer jeg til å lage et innlegg med alt som har blitt handlet der :)